Socialstyrelsen

Kender du VISO ? Kursussted - Vejen


Dato og tid

Torsdag d. 13. december 2018 kl. 13:00 til 15:15

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 12. december 2018 kl. 12:00

Sted

Vejen kommune, Stadionvej 15, 6650 Brørup Vejen kommune
Stadionvej 15
6650 Brørup

Arrangør

VISO - Socialstyrelsen
Tlf: +45 72 42 40 00
team_support@socialstyrelsen.dk

Kender du VISOs rådgivningstilbud?

VISO afholder fra november 5 informationsmøder rundt om i landet, hvor du kan høre om VISOs forskellige gratis tilbud om udredning og rådgivning på tværs af hele social- og specialundervisningsområdet.

VISO yder rådgivning til hele Danmark – både i vores daglige telefonvagt og via et stort netværk af specialister, som bistår med råd og vejledning til de problemstillinger, I oplever. VISO tilbyder tværfaglig viden og indsigt på højt specialiseret niveau, hvad enten det handler om fx nyligt udskrevne borgere med svære psykiske lidelser, unge med sociale og psykiske problemstillinger, eller et barn med autisme, der ikke kommer i skole.

Møderne er relevante for dig, der er leder eller medarbejder på social- og specialundervis-ningsområdet uanset om det er på børne-, unge- eller voksenområdet. Det kan være, at du arbejder i PPR, sundhedsplejen, social-, familie- eller handicapforvaltningen.

På møderne er der fokus på:

  • Information om VISOs rådgivning
  • Vidste du fx, at vi tilbyder rådgivning både i forhold til enkeltpersoner og grupper af borgere? Og at vi som noget helt nyt også tilbyder rådgivning til socialfaglig sags-behandling?
  • Dialog med jer om jeres behov og ønsker Er der noget, du gerne vil give videre til os i forhold til jeres behov, så er vi meget interesseret i at høre nærmere.

Program

  • 13.00 –14.00  Vi præsenterer, hvad VISO kan hjælpe dig med og hvordan vi sammen med vores omfattende netværk af specialister samarbejder med jer.
  • 14.00 – 14.15  Kaffe & kage
  • 14.15 – 15.00  Dialog - Hvordan kan du bruge os i dine opgaver? Er der noget, vi skal være opmærksomme på i vores samarbejde?
  • 15.00 – 15.15  Opsamling og tak for i dag 

Har du spørgsmål vedrørende møderne er du velkommen til at kontakte Randi Lykou på tlf. 41730868 eller på mail ral@socialstyrelsen.dk

Det får du med hjem

  • Viden om, hvordan I kan bruge VISOs rådgivning.
  • Viden om, hvordan VISO arbejder med udvikling af viden og kompetencer på det specialiserede område
  • Mulighed for at få indflydelse på udviklingen af VISOs rådgivning.

Sådan behandler Socialstyrelsen dine personoplysninger

Når du tilmelder dig arrangementet behandler Socialstyrelsen de personoplysninger, du sender ind. Socialstyrelsen behandler disse oplysninger, jf. databeskyttelsesforordningen art. 6 og 9 om samtykke. Socialstyrelsen anvender dine kontaktoplysninger til at fremsende informationer om arrangementet herunder relevant materiale fra dagen og eventuel evaluering af arrangementet.  Vi gør opmærksom på, at dit navn og eventuelle arbejdssted vil fremgå af en deltagerliste, som deles  med de øvrige deltagere. Hvis du ikke ønsker, at dit navn skal figurere på deltagerlisten eller ikke ønsker at modtage materialer fra dagen, bedes du kontakte os på den mail, du modtager efter tilmelding til arrangementet.  

Vi gør opmærksom på, at der kan optræde situationsbilleder fra Socialstyrelsens arrangementer på Socialstyrelsens hjemmeside. Situationsbilleder er billeder, hvor det er en aktivitet eller en situation, der er det egentlige formål med billedet, og ikke de konkrete personer. Hvis der skal anvendes portrætbilleder vil Socialstyrelsen skulle indhente særskilt samtykke inden Socialstyrelsens offentliggør eventuelle billeder.

Du kan læse om dine rettigheder i Socialstyrelsens generelle persondatapolitik, hvor du ligeledes finder kontaktoplysninger på Socialstyrelsens databeskyttelsesrådgiver: https://socialstyrelsen.dk/om-os/organisation/persondatapolitik

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

VISO - Socialstyrelsen
Tlf: +45 72 42 40 00
team_support@socialstyrelsen.dk

Kontaktinformationer til arrangør

VISO - Socialstyrelsen
Tlf: +45 72 42 40 00
team_support@socialstyrelsen.dk