Socialstyrelsen

Fælles temadag for Strategisk Dialogforum og de faglige råd


Dato og tid

Onsdag d. 12. december 2018 kl. 09:00 til 15:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 5. december 2018 kl. 13:15

Sted

Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Arrangør

Socialstyrelsen
+45 41 74 00 10
lkju@socialstyrelsen.dk

Så er det igen blevet tid til at afholde en fælles temadag for Strategisk Dialogforum og de faglige råd i Socialstyrelsen.

Temadagen afholdes:
Onsdag den 12. december 2018, kl. 09.00-15.00
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Formålet med dagen er at samle organisationer med relation til handicapområdet herunder psykisk sårbarhed og sætte aktuelle temaer på dagsordenen, dele viden og erfaringer samt give plads til input fra organisationerne til Socialstyrelsen.

Det overordnede emne for dagen er Social investering og nye perspektiver.

Du kan finde programmet for dagen her

Der er et begrænset antal pladser, så tilmelding vil ske efter først til mølle.


Sådan behandler Socialstyrelsen dine personoplysninger
Når du tilmelder dig arrangementet behandler Socialstyrelsen de personoplysninger, du sender ind. Socialstyrelsen behandler disse oplysninger, jf. databeskyttelsesforordningen art. 6 og 9 om samtykke. Socialstyrelsen anvender dine kontaktoplysninger til at fremsende informationer om arrangementet herunder relevant materiale fra dagen og eventuel evaluering af arrangementet.  Vi gør opmærksom på, at dit navn og eventuelle arbejdssted vil fremgå af en deltagerliste, som deles  med de øvrige deltagere. Hvis du ikke ønsker, at dit navn skal figurere på deltagerlisten eller ikke ønsker at modtage materialer fra dagen, bedes du kontakte os på den mail, du modtager efter tilmelding til arrangementet.

Vi gør opmærksom på, at der kan optræde situationsbilleder fra Socialstyrelsens arrangementer på Socialstyrelsens hjemmeside. Situationsbilleder er billeder, hvor det er en aktivitet eller en situation, der er det egentlige formål med billedet, og ikke de konkrete personer. Hvis der skal anvendes portrætbilleder vil Socialstyrelsen skulle indhente særskilt samtykke inden Socialstyrelsens offentliggør eventuelle billeder.

Du kan læse om dine rettigheder i Socialstyrelsens generelle persondatapolitik, hvor du ligeledes finder kontaktoplysninger på Socialstyrelsens databeskyttelsesrådgiver: https://socialstyrelsen.dk/om-os/organisation/persondatapolitik
Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Socialstyrelsen
+45 41 74 00 10
lkju@socialstyrelsen.dk