Hop til hovedindholdet

Socialstyrelsen logo

Modul 3: Brush-up og erfaringsudveksling

Vis lignende arrangementer


Dato og tid

Onsdag d. 14. december 2022 kl. 09:00 til 14:30

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 7. december 2022 kl. 11:30

Sted

Socialstyrelsen, Edisonsvej 1, 5000 Odense Socialstyrelsen
Edisonsvej 1
5000 Odense

Modul 3: Brush-up og erfaringsudveksling

Vis lignende arrangementer


Arrangementsbeskrivelse

Modul 3: Brush-up og erfaringsudveksling

Få mulighed for at drøfte specialistrollen, forløbsprocessen samt dilemmaer og udfordringer. Målet er, at du efter endt kursus med fornyet sikkerhed kan forvalte rollen som VISO specialist, samt håndtere alle elementer i forløbsprocessen

Indhold:
Deltagerne får et brush-up på forløbsprocessen beskrevet i VISO Håndbogen og mulighed for sammen med specialistkolleger og fagkonsulenter at drøfte specialistrollen, forløbsprocessen, dilemmaer og udfordringer samt oplevelser fra VISO-forløbene. Dagen er opbygget som en vekselvirkning mellem oplæg og erfaringsudveksling.

Målgruppe:
Målgruppen er erfarne VISO specialister med erfaring fra mindst 3 gennemførte VISO forløb og desuden VISO specialister med flere års erfaring.

Deltagelse anbefales fortløbende med 2-3 års mellemrum eller ved væsentlige ændringer i VISO håndbogen.

Målet er, at deltagerne efter kurset med fornyet sikkerhed kan forvalte rollen som VISO specialist, samt håndtere alle elementer i forløbsprocessen med afsæt i nyeste version af VISO Håndbogen.

Det er et krav, at du inden kursus start har læst: ”Sådan arbejder VISO – håndbog for specialister og fagkonsulenter.

 Sådan behandler Socialstyrelsen dine personoplysninger

Socialstyrelsen anvender dine kontaktoplysninger til at fremsende informationer om arrangementet, herunder relevant materiale fra dagen og eventuel evaluering af arrangementet.

Deltagerliste mv.
Vi gør opmærksom på, at dit navn, stillingsbetegnelse og arbejdssted kan fremgå af en deltagerliste, som deles med de øvrige deltagere og eventuelle eksterne oplægsholdere. Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger skal stå på deltagerlisten, eller hvis du ikke ønsker at modtage materiale fra dagen, bedes du kontakte os på den mail, du modtager efter tilmelding til arrangementet.

Billeder
Vi gør opmærksom på, at Socialstyrelsen kan vælge at offentliggøre billeder fra vores arrangementer på Socialstyrelsens hjemmeside eller LinkedIn-profil. Socialstyrelsen vil altid foretage en vurdering af de enkelte billeder inden en eventuel offentliggørelse. Det vil i alle tilfælde være billeder, der alene viser en aktivitet/situation der relaterer sig til arrangementets formål. Der vil ikke være tale om billeder, der har de enkelte deltagere i fokus. Socialstyrelsen kan offentliggøre billeder uden samtykke fra de personer, som fremgår på billedet, hvis det vurderes, at billederne er harmløse og at eventuelle genkendelige personer ikke fremstår på en måde, hvor de vil kunne føle sig udstillet, udnyttet eller krænket.

Virtuelle arrangementer
Socialstyrelsens virtuelle arrangementer faciliteters via styrelsens Zoom-licens. Som udgangspunkt behandles personoplysningerne via datacentre i Europa, men der kan ske overførsel af udvalgte oplysninger til Zoom i USA, herunder din IP-adresse og det navn, som du angiver ved mødeopstart. USA betragtes som et usikkert tredjeland at overføre personoplysninger til. Dette skyldes bl.a., at de amerikanske myndigheder efter europæisk standard, har for let adgang til data.

Rettigheder
Du kan læse om dine rettigheder og om din mulighed for at klage til Datatilsynet i Socialstyrelsens generelle persondatapolitik: https://socialstyrelsen.dk/om-os/organisation/persondatapolitik

Spørgsmål
Har du spørgsmål til behandlingen af personoplysninger, er du velkommen til at henvende dig til Socialstyrelsen. Du kan kontakte vores databeskyttelsesrådgiver Marie Buchholdt Brodde via telefon 21 78 06 20.

 

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

VISO - Socialstyrelsen
Tlf: +45 72424000
viso_team_support@socialstyrelsen.dk

Kontaktinformation til arrangør

VISO - Socialstyrelsen
Tlf: +45 72424000
viso_team_support@socialstyrelsen.dk