Hop til hovedindholdet

Socialstyrelsen logo

Temadag om senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen, online


Dato og tid

Fredag d. 4. november 2022 kl. 09:00 til 13:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 2. november 2022 kl. 23:55

Sted

Online, , Online

Temadag om senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen, online


Arrangementsbeskrivelse

Socialstyrelsen afholder en gratis, online temadag, hvor du som fagprofessionel får viden om, hvad senfølger efter seksuelle overgreb er, og hvordan fagprofessionelle kan skabe gode rammer for mødet og for kommunikationen med mennesker med senfølger. Som fagprofessionel kan du gøre en forskel, hvis du ved, hvordan senfølger kommer til udtryk, hvordan du bedst spørger ind til dem, og hvor du kan henvise til for at sikre den rette hjælp.

Temadagen er målrettet kommunale medarbejdere og ledere inden for social- og beskæftigelsesområdet, socialpsykiatrien, væresteder og misbrugsbehandlingstilbud.

Link til deltagelsen på den virtuelle temadag sendes ud senest kl. 16.00 dagen forinden.

Bemærk: Det præcise start- og sluttidspunkt for temadagen vil fremgå af programmet, der offentliggøres i september.


Sådan behandler Socialstyrelsen dine personoplysninger
Socialstyrelsen anvender dine kontaktoplysninger til at fremsende informationer om arrangementet, herunder relevant materiale fra dagen og eventuel evaluering af arrangementet.

Deltagerliste mv.
Vi gør opmærksom på, at dit navn, stillingsbetegnelse og arbejdssted kan fremgå af en deltagerliste, som deles med de øvrige deltagere og eventuelle eksterne oplægsholdere.
Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger skal stå på deltagerlisten, eller hvis du ikke ønsker at modtage materiale fra dagen, bedes du kontakte os på den mail, du modtager efter tilmelding til arrangementet.

Billeder
Vi gør opmærksom på, at Socialstyrelsen kan vælge at offentliggøre billeder fra vores arrangementer på Socialstyrelsens hjemmeside eller LinkedIn-profil. Socialstyrelsen vil altid foretage en vurdering af de enkelte billeder inden en eventuel offentliggørelse. Det vil i alle tilfælde være billeder, der alene viser en aktivitet/situation der relaterer sig til arrangementets formål. Der vil ikke være tale om billeder, der har de enkelte deltagere i fokus. Socialstyrelsen kan offentliggøre billeder uden samtykke fra de personer, som fremgår på billedet, hvis det vurderes, at billederne er harmløse og at eventuelle genkendelige personer ikke fremstår på en måde, hvor de vil kunne føle sig udstillet, udnyttet eller krænket.

Virtuelle arrangementer
Socialstyrelsens virtuelle arrangementer faciliteters via styrelsens Zoom-licens. Som udgangspunkt behandles personoplysningerne via datacentre i Europa, men der kan ske overførsel af udvalgte oplysninger til Zoom i USA, herunder din IP-adresse og det navn, som du angiver ved mødeopstart. USA betragtes som et usikkert tredjeland at overføre personoplysninger til. Dette skyldes bl.a., at de amerikanske myndigheder efter europæisk standard, har for let adgang til data.

Rettigheder
Du kan læse om dine rettigheder og om din mulighed for at klage til Datatilsynet i Socialstyrelsens generelle persondatapolitik: https://socialstyrelsen.dk/om-os/organisation/persondatapolitik

Spørgsmål
Har du spørgsmål til behandlingen af personoplysninger, er du velkommen til at henvende dig til Socialstyrelsen. Du kan kontakte vores databeskyttelsesrådgiver via telefon 41 93 24 50.

Kontaktinformation til arrangør

Claudia Strasser, Socialstyrelsen
Tlf: +45 41 93 25 23
cstr@socialstyrelsen.dk

Kontaktinformation til arrangør

Claudia Strasser, Socialstyrelsen
Tlf: +45 41 93 25 23
cstr@socialstyrelsen.dk