Hop til hovedindholdet

Socialstyrelsen logo

Netværksmøde for VUM 2.0 superbrugere


Dato og tid

Torsdag d. 29. september 2022 kl. 09:00 til 12:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 28. september 2022 kl. 10:00

Sted

Online, via link, 5000 Odense C Online
via link
5000 Odense C

Netværksmøde for VUM 2.0 superbrugere


Arrangementsbeskrivelse

Tilmelding til online netværksmøde om implementering af VUM 2.0

Socialstyrelsen afholder online netværksmøde om implementering af VUM 2.0 den 29. september 2022. Her sætter vi fokus på erfaringsudveksling og vidensdeling med kommuner, som anvender samme IT-system til understøttelse af VUM 2.0.

Praktiske oplysninger

Netværksmødet er for dig, der er superbruger i VUM 2.0 og anvender Sensum som IT-understøttende system.

Det er gratis at deltage. Tilmeldingsfristen er kl. 10.00 den 28. september 2022.

Du modtager en bekræftelse umiddelbart efter tilmelding. Modtager du den ikke så kig eventuelt i dit spamfilter.  

Link til deltagelsen sendes ud senest kl. 08.30 på dagen for afholdelse af netværksmødet.
Linket kan ikke deles ved rundsending til kollegaer, som ikke er tilmeldt.

Vær venligst opmærksom på, at linket til netværksdagen sendes til den mailadresse, som du registrerer gennem tilmeldingssiden. Vær derfor grundig med at skrive den rigtige mailadresse. Modtager du ikke et link, kan det skyldes en fejl i den registrerede mailadresse, eller at mailen med linket er havnet i din mappe med uønsket post.


Socialstyrelsen behandler dine personoplysninger når du tilmelder dig
Når du tilmelder dig arrangementet, behandler Socialstyrelsen de personoplysninger, du angiver i tilmeldingen. Socialstyrelsen behandler dine oplysninger efter databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra a og 9, stk. 2, litra a om samtykke. 
Socialstyrelsen anvender dine kontaktoplysninger til at fremsende informationer om arrangementet, herunder relevant materiale fra dagen og eventuel evaluering af arrangementet.

Deltagerliste mv.
Vi gør opmærksom på, at dit navn, stillingsbetegnelse og arbejdssted kan fremgå af en deltagerliste, som deles med de øvrige deltagere og eventuelle eksterne oplægsholdere. Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger skal stå på deltagerlisten, eller hvis du ikke ønsker at modtage materiale fra dagen, bedes du kontakte os på den mail, du modtager efter tilmelding til arrangementet.

Billeder
Vi gør opmærksom på, at Socialstyrelsen kan vælge at offentliggøre billeder fra vores arrangementer på Socialstyrelsens hjemmeside eller LinkedIn-profil. Socialstyrelsen vil altid foretage en vurdering af de enkelte billeder inden en eventuel offentliggørelse. Det vil i alle tilfælde være billeder, der alene viser en aktivitet/situation der relaterer sig til arrangementets formål. Der vil ikke være tale om billeder, der har de enkelte deltagere i fokus. Socialstyrelsen kan offentliggøre billeder uden samtykke fra de personer, som fremgår på billedet, hvis det vurderes, at billederne er harmløse og at eventuelle genkendelige personer ikke fremstår på en måde, hvor de vil kunne føle sig udstillet, udnyttet eller krænket.

Virtuelle arrangementer
Socialstyrelsens virtuelle arrangementer faciliteters via styrelsens Zoom-licens. Som udgangspunkt behandles personoplysningerne via datacentre i Europa, men der kan ske overførsel af udvalgte oplysninger til Zoom i USA, herunder din IP-adresse og det navn, som du angiver ved mødeopstart. USA betragtes som et usikkert tredjeland at overføre personoplysninger til. Dette skyldes bl.a., at de amerikanske myndigheder efter europæisk standard, har for let adgang til data.

Rettigheder
Du kan læse om dine rettigheder og om din mulighed for at klage til Datatilsynet i Socialstyrelsens generelle persondatapolitik: https://socialstyrelsen.dk/om-os/organisation/persondatapolitik

Spørgsmål
Har du spørgsmål til behandlingen af personoplysninger, er du velkommen til at henvende dig til Socialstyrelsen. Du kan kontakte vores databeskyttelsesrådgiver via telefon 41932450 eller mail dpo@socialstyrelsen.dk 

Kontaktinformation til arrangør

Jennifer Nim Rushton, Socialstyrelsen
Tlf: +45 41 73 08 34
jnru@socialstyrelsen.dk

Kontaktinformation til arrangør

Jennifer Nim Rushton, Socialstyrelsen
Tlf: +45 41 73 08 34
jnru@socialstyrelsen.dk