Socialstyrelsen

Indlæser

Modul 3: Uddybet VISO Håndbog med fokus på forløbsproces og specialistrollen


Dato og tid

Mandag d. 25. februar 2019 kl. 09:30 til 15:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 18. februar 2019 kl. 12:00

Sted

Socialstyrelsen
Edisonsvej 1
5000 Odense

Arrangør

VISO - Socialstyrelsen
+45 72424000
viso_team_support@socialstyrelsen.dk

Modul 3: Uddybet VISO Håndbog med fokus på forløbsproces og specialistrollen

Indhold:
Deltagerne får indgående viden om VISOs forløbsproces og får lejlighed til at arbejde indgående med emner omkring forløbsprocessen og rollen som specialist.

Målgruppen:
Målgruppen er nyere VISO specialister med erfaring fra 1-2 gennemførte VISO forløb.

Målet er, at deltagerne efter endt kursus har opnået indgående viden om forløbsprocessen og specialistrollen, så der arbejdes sikkert i rollen og med overblik over forløbsprocessen.Sådan behandler Socialstyrelsen dine personoplysninger

Når du tilmelder dig arrangementet behandler Socialstyrelsen de personoplysninger, du sender ind. Socialstyrelsen behandler disse oplysninger, jf. databeskyttelsesforordningen art. 6 og 9 om samtykke. Socialstyrelsen anvender dine kontaktoplysninger til at fremsende informationer om arrangementet herunder relevant materiale fra dagen og eventuel evaluering af arrangementet.  Vi gør opmærksom på, at dit navn og eventuelle arbejdssted vil fremgå af en deltagerliste, som deles  med de øvrige deltagere. Hvis du ikke ønsker, at dit navn skal figurere på deltagerlisten eller ikke ønsker at modtage materialer fra dagen, bedes du kontakte os på den mail, du modtager efter tilmelding til arrangementet.  

Vi gør opmærksom på, at der kan optræde situationsbilleder fra Socialstyrelsens arrangementer på Socialstyrelsens hjemmeside. Situationsbilleder er billeder, hvor det er en aktivitet eller en situation, der er det egentlige formål med billedet, og ikke de konkrete personer. Hvis der skal anvendes portrætbilleder vil Socialstyrelsen skulle indhente særskilt samtykke inden Socialstyrelsens offentliggør eventuelle billeder.

Du kan læse om dine rettigheder i Socialstyrelsens generelle persondatapolitik, hvor du ligeledes finder kontaktoplysninger på Socialstyrelsens databeskyttelsesrådgiver: https://socialstyrelsen.dk/om-os/organisation/persondatapolitik

Ad 2: Ved tilføjelse af deltageroplysninger skal personfølsomme deltageroplysninger håndteres som hidtil (se vejledning). Der er i den forbindelse oprettet en ny deltageroplysning, som kan tilvælges efter behov: ”Deling af kontaktoplysninger med øvrige deltagere”. Den omhandler, at Socialstyrelsen gerne må dele kontaktoplysninger (navn, e-mail og arbejdssted) med de øvrige deltagere til faglig erfaringsudveksling.”

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

VISO - Socialstyrelsen
+45 72424000
viso_team_support@socialstyrelsen.dk