Hop til hovedindholdet

Socialstyrelsen logo

Virtuelt informationsmøde om puljen til modning af skoleindsats for inklusion af børn med udadreagerende adfærd


Dato og tid

Tirsdag d. 27. september 2022 kl. 10:00 til 11:30

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 26. september 2022 kl. 10:00

Sted

Online via Zoom, , Online via Zoom

Virtuelt informationsmøde om puljen til modning af skoleindsats for inklusion af børn med udadreagerende adfærd


Arrangementsbeskrivelse

Ønsker I at styrke jeres inklusionspraksis for børn med udadreagerende adfærd?

Udviklingsprojektet Modning af skoleindsats for inklusion af børn med udadreagerende adfærd er igangsat med et formål om at udvikle en indsats, der kan styrke forældre og klassefællesskaber, så børn fra 9-14 år i udadreagerende adfærdsproblematikker kan bevare tilknytningen til det almene skolemiljø. Indsatsen består af to spor - klasseforløb og forældregruppeforløb – og skal leveres i et tæt samarbejde mellem social- og skoleområdet.

Socialstyrelsen har i foråret 2022 udviklet en foreløbig indsatsmodel i samarbejde med Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd (VIVE) og Metodecentret. Denne indsatsmodel skal videre- og færdigudvikles i samarbejde med 4-5 kommuner i perioden januar 2023 til december 2025. Skal din kommune være med i udviklingsarbejdet?

Deltag i det virtuelle informationsmøde og hør mere om indsatsen og ansøgningspuljen. Det vil være muligt at stille spørgsmål under mødet.

Tilmeld dig senest mandag den 26. september kl. 10.00

Informationsmødet afholdes virtuelt via Zoom, og det er gratis at deltage. Vi anbefaler at åbne Zoom via Chrome-browseren. Dagen før informationsmødet sender vi en mail ud med et link til Zoom-mødet. Vær derfor opmærksom på at angive din mailadresse korrekt. Hvis du ikke har modtaget dette link inden den 27. september, bedes du tjekke din mappe med uønsket post og ellers henvende dig til Maria Gjaldbæk Knudsen på mgkn@socialstyrelsen.dkdan behandler Socialstyrelsen dine personoplysninger

Når du tilmelder dig arrangementet, behandler Socialstyrelsen de personoplysninger, du angiver i tilmeldingen. Socialstyrelsen behandler dine oplysninger efter databeskyttelsesforordningen art. 6, stk.1, litra a og 9, stk. 2, litra a om samtykke. Socialstyrelsen anvender dine kontaktoplysninger til at fremsende informationer om arrangementet. 

Socialstyrelsens virtuelle arrangementer faciliteters via styrelsens Zoom-licens. Som udgangspunkt behandles personoplysningerne via datacentre i Europa, men der kan ske overførsel af udvalgte oplysninger til Zoom i USA, herunder din IP-adresse og det navn, som du angiver ved mødeopstart. USA betragtes som et usikkert tredjeland at overføre personoplysninger til. Dette skyldes bl.a., at de amerikanske myndigheder efter europæisk standard, har for let adgang til data.

Du kan læse om dine rettigheder i Socialstyrelsens generelle persondatapolitik, hvor du ligeledes finder kontaktoplysninger på Socialstyrelsens databeskyttelsesrådgiver: 
https://socialstyrelsen.dk/omos/organisation/persondatapolitik

Har du spørgsmål til behandlingen af personoplysninger, er du velkommen til at henvende dig til Socialstyrelsen. Du kan kontakte vores databeskyttelsesrådgiver Janni Brodersen via telefon 41932450.

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Maria Gjaldbæk Knudsen
Tlf: +45 23 45 64 72
mgkn@socialstyrelsen.dk

Kontaktinformation til arrangør

Maria Gjaldbæk Knudsen
Tlf: +45 23 45 64 72
mgkn@socialstyrelsen.dk